ALLPAX SV 2 sous-vide-waterbad thermostaat
- Bescherming tegen oververhitting en lage waterstand
- Vermogen 1400 watt
- Met overzichtelijk LCD-scherm
- Met geïntegreerde circulatiepomp voor een gelijkmatige temperatuur in het gehele waterreservoir - essentieel voor een perfect resultaat
- Eenvoudig te plaatsen
- Voor houders van max. 30 liter
ALLPAX SV 2 sous-vide-waterbad thermostaat
- Bescherming tegen oververhitting en lage waterstand
- Vermogen 1400 watt
- Met overzichtelijk LCD-scherm
- Met geïntegreerde circulatiepomp voor een gelijkmatige temperatuur in het gehele waterreservoir - essentieel voor een perfect resultaat
- Eenvoudig te plaatsen
- Voor houders van max. 30 liter
ALLPAX SV 2 sous-vide-waterbad thermostaat
Deze thermostaat is ideaal voor in een waterreservoir en zorgt voor de juiste circulatie en temperatuur. Dankzij de technische verfijningen bijna niet meer weg te denken uit de keuken. Overtuig uzelf van deze bewezen thermostaat.
Sous-vide: de nauwkeurige gaarmethode op lage temperatuur voor vlees, vis en allerlei groenten. Benodigdheden: sous-vide-apparaat, vacumeermachine, vacuümzak. Veel professionele chefs zweren al bij deze gaarmethode op lage temperatuur. De voordelen zijn duidelijk: behoud van de eigen smaak, kruiden en marinades worden sterker opgenomen, en de behoedzame gaarmethode staat garant voor culinair genot. Daarnaast kunt u menu's altijd op elk gewenst moment voorbereiden en opslaan. De gevacumeerde en gegaarde levensmiddelen zijn tot 4 weken op te slaan in de koelkast (invriezen kan natuurlijk ook en verlengt de houdbaarheid). Wanneer het zover is, kunt u het opwarmen en serveren, en het smaakt net alsof het zojuist is bereid. Gegarandeerd. We bieden u hier een sous-vide-apparaat van de bovenste plank - en dat voor een scherpe prijs. De professionele gaarmachine van ALLPAX garandeert uw succes in de keuken.
Voor sous vide koken benodigd u een grote bak voor het waterbad, bijvoorbeeld een 10 liter pan, waar u de sous vide dompelaar aan gaat bevestigen. De hoogte van de waterbak moet minimaal 15 cm zijn.
Details, kenmerken en functies
- Bescherming tegen lage waterstand
- Bescherming tegen oververhitting
- Gaartijd instelbaar van 0 - 99 uur
- Fahrenheit of Celsius (instelbaar)
- LCD-scherm
- Temperatuur nauwkeurig in te stellen
- Makkelijk en eenvoudig te bevestigen aan waterreservoir/houder
- Met geïntegreerde circulatiepomp voor een gelijkmatige
- temperatuur in het gehele waterreservoir - "essentieel voor een perfect resultaat"
- Geschikt voor max. 30 liter
- Stabiele AD 12V-motor zonder borstels
- Behuizing van edelstaal, eenvoudig schoon te maken
- Instellingen kunnen worden opgeslagen
- Aanraakpaneel voor eenvoudige bediening
Gartabelle
VLEESGERECHTEN | |||||
---|---|---|---|---|---|
Gericht | Stärke | Zustand | Dauer | ||
rare | medium | durch | |||
Entenbrust | 1/2 | 56° | 60° | 20 min | |
ganz | 60° | 30 min | |||
Gänsebrust | 1/2 | 80 min | |||
ganz | 120 min | ||||
Kalbsbäckchen | 70 g | 60° | 24 h | ||
Kalbsfilet | 2 cm | 54° | 58° | 60° | 20 min |
3 cm | 25 min | ||||
4 cm | 30 min | ||||
5 cm | 35 min | ||||
Rehrücken o.K. | 5 cm | 56° | 58° | 62° | 20 min |
ganz | 30 min | ||||
Rinderfilet | 2 cm | 54° | 56° | 58° | 20 min |
3 cm | 25 min | ||||
4 cm | 30 min | ||||
5 cm | 35 min | ||||
Schweinefilet | 3 cm | 56° | 58° | 60° | 15 min |
4 cm | 20 min | ||||
5 cm | 30 min | ||||
ganz | 60 min | ||||
Schweinerückensteak | 70 g | 58° | 15 min |
Technische gegevens
Temperatuurbereik: | 5 ° C – 99 ° C (41 ° F – 210 ° F) |
Temperatuurregeling: | 0,1 °C |
Temperatuurafwijking: | 0,5 ° C |
Netspanning: | 230 V / 50 Hz |
Vermogen: | 1400 W |
Bescherming tegen oververhitting: | geïntegreerd |
Pomp: | geïntegreerd |
1Oorspronkelijke dealerprijs 2Adviesprijs
Internet: http://www.allpax.nl
Email: info@allpax.nl Tel.: +0031 (0)70-3114189